Όροι διαγωνισμού

Όροι διαγωνισμού i-gallery.gr


 Η εταιρεία με την επωνυμία «i-gallery.gr» με έδρα τα Γιαννιτσά, Ν. Πέλλας, διοργανώνει  προωθητική ενέργεια («διαγωνισμό») με τίτλο: << Δωροεπιταγή για αγορές στο i-galllery.gr >>.

Οι διαγωνιζόμενοι θα λαμβάνουν γνώση του διαγωνισμού από το eshop, newsletter, Facebook, Instagram και θα μπορούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό μέσω Facebook, όπως εξηγείται παρακάτω.

Ο διαγωνισμός θα φιλοξενηθεί στο Facebook και από το διαγωνισμό θα αναδειχθεί με ηλεκτρονική κλήρωση συνολικά ένας (3) νικητές με έπαθλο <<από μια (1) Δωροεπιταγή για αγορές στο i-gallery.gr>>. Στην κλήρωση, θα μπουν μόνο όσοι έχουν ακολουθήσει σωστά τα απαιτούμενα από τη σελίδα μας βήματα έως την Κυριακή 25/11/2018 και ώρα 23:59.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φυσικά πρόσωπα που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν δικαιοπρακτική ικανότητα και είναι κάτοικοι Ελλάδος.  Στην περίπτωση που ο συμμετέχων είναι κάτω από 18 χρονών και κληρωθεί ως νικητής, η παραλαβή και η πρώτη επικοινωνία με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για την επιβεβαίωση των στοιχείων θα πρέπει να γίνει από το γονέα ή κηδεμόνα.

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ – ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΛΗΡΩΣΗΣ- ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Βήμα 1ο. Ανακάλυψε τον διαγωνισμό μας στο facebook & στην σελίδα μας!

Βήμα 2ο. Συμπληρώστε τα απαιτούμενα στοιχεία!

Βήμα 3o. Κανε Like στην φωτογραφία του διαγωνισμού

Βήμα 4ο. Πρόσθεσε 3 φίλους σου στα σχόλια για να δηλώσουν και αυτοί συμμετοχή

 

Η διεξαγωγή του Facebook διαγωνισμού αρχίζει την Τετάρτη 19/12/2018 και λήγει την Κυριακή 26/12/2018 και ώρα 23:59. Έπειτα την προαναφερθείσα ημερομηνία ο παρών διαγωνισμός παύει να είναι σε ισχύει και κάθε συμμετοχή είναι άκυρη.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί  με ηλεκτρονικό αυτοματοποιημένο σύστημα που δεν επιδέχεται παρέμβασης. Κατά τη διαδικασία κλήρωσης θα επιλεχθούν τρείς (3) νικητές. Οι νικητές θα ανακοινωθούν μέχρι την παρασκευή 28/11/2018 και θα αναρτηθούν στη σελίδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/igallery.gr/

 

ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Από το διαγωνισμό εξαιρούνται οι υπάλληλοι/εργαζόμενοι της εταιρείας όπως και τα στελέχη.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗΣ 

♦ Ο κάθε νικητής θα παραλάβει ηλεκτρονικά μέσω email μια δωροεπιταγή με μοναδικό κωδικό χρήστη, η δωροεπιταγή θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί σε δυο (2) αγορές δηλαδή μοιράζετε σε δυο(2) ισάξια ποσά 10€ + 10€, η δωροεπιταγή δεν μπορεί να εξαργυρωθεί με μετρητά, μπορεί μόνο να ανταλλαχθεί με αγοραζόμενα εμπορεύματα  ίσης ή μεγαλύτερης αξίας, καταβάλλοντας την διαφορά. Η κάθε δωροεπιταγη ισχύει για τρεις (3) μήνες από την ημερομηνία έκδοσης.

♦ Η δωροεπιταγή πρέπει να φυλάσσεται όπως τα μετρητά χρήματα καθώς σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής δεν αντικαθίσταται ούτε ακυρώνεται. To ηλεκτρονικό κατάστημα i-gallery δεν ευθύνονται σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής δωροεπιταγής.

♦ To ηλεκτρονικό κατάστημα i-gallery.gr ανταλλάσσουν την προσκομισθησόμενη δωροεπιταγή παραδίδοντας στον κομιστή εμπορεύματα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας (εφόσον έχει καταβάλει την διαφορά) χωρίς να διενεργούν έλεγχο ταυτοπροσωπίας και δεν φέρουν ευθύνη γι’ αυτό

♦ Το κόστος αποστολής στην παραγγελία με την χρήση της δωροεπιταγής το επιβαρύνεται ο πελάτης και όχι το ηλεκτρονικό κατάστημα i-gallery.gr.

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Για την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό θα πρέπει να συμπληρώσετε το πραγματικό email και το κινητό σας ώστε να γίνει επιβεβαίωση και αποστολή της δωροεπιταγής εάν επιλεγείτε ως νικητής. Σε περίπτωση που τα στοιχεία είναι ψευδή η συμμετοχή σας διαγράφεται!

 

ΛΟΙΠΟΙ ΌΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

• Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό, δεν απαιτείται η αγορά προϊόντος.

• Ο διαγωνισμός διεξάγεται αποκλειστικά και μόνο μέσω διαδικτύου.

• Το δικαίωμα και η δυνατότητα συμμετοχής στο διαγωνισμό υφίστανται μόνο κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του, όπως αυτή ορίζεται ανωτέρω.

• Το δώρο είναι συγκεκριμένο,  δεν ανταλλάσσεται με άλλο προϊόν ή η εξαργύρωσή του σε χρήματα, σε οποιαδήποτε τιμή.

• Η ευθύνη της εταιρίας i-gallery.gr λήγει με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού με τον οποίο επιλέγονται οι νικητές.

• Τα αποτελέσματα της κλήρωσης δεν μπορούν να αμφισβητηθούν ή να προσβληθούν με οποιοδήποτε ένδικο μέσο.

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό μας εδώ ⇓