Όροι διαγωνισμού

Όροι διαγωνισμού i-gallery.gr


 Η εταιρεία με την επωνυμία «i-gallery.gr» με έδρα τα Γιαννιτσά, Ν. Πέλλας, διοργανώνει  προωθητική ενέργεια («διαγωνισμό») με τίτλο: << Πίνακας ζωγραφικής σε καμβά>>.

Οι διαγωνιζόμενοι θα λαμβάνουν γνώση του διαγωνισμού από το eshop, newsletter, Facebook, Instagram και θα μπορούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό μέσω Facebook, όπως εξηγείται παρακάτω.

Ο διαγωνισμός θα φιλοξενηθεί στο Facebook και από το διαγωνισμό θα αναδειχθεί με ηλεκτρονική κλήρωση συνολικά ένας (1) νικητές με έπαθλο τον <<Πίνακας ζωγραφικής σε καμβά>>. Στην κλήρωση, θα μπουν μόνο όσοι έχουν ακολουθήσει σωστά τα απαιτούμενα από τη σελίδα μας βήματα έως την Πέμπτη 3/1/2019 και ώρα 23:59.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φυσικά πρόσωπα που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν δικαιοπρακτική ικανότητα και είναι κάτοικοι Ελλάδος.  Στην περίπτωση που ο συμμετέχων είναι κάτω από 18 χρονών και κληρωθεί ως νικητής, η παραλαβή και η πρώτη επικοινωνία με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για την επιβεβαίωση των στοιχείων θα πρέπει να γίνει από το γονέα ή κηδεμόνα.

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ – ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΛΗΡΩΣΗΣ- ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Βήμα 1ο. Ανακάλυψε τον διαγωνισμό μας στο facebook

Βήμα 2ο. Κανε Like στην φωτογραφία του διαγωνισμού

Βήμα 3o. Πρόσθεσε 3 φίλους σου στα σχόλια για να δηλώσουν και αυτοί συμμετοχή

 

Η διεξαγωγή του Facebook διαγωνισμού αρχίζει την Παρασκευη 28/12/2018 και λήγει την Κυριακή 3/1/2019 και ώρα 23:59. Έπειτα την προαναφερθείσα ημερομηνία ο παρών διαγωνισμός παύει να είναι σε ισχύει και κάθε συμμετοχή είναι άκυρη.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί από την σελίδα i-gallery.gr, με Live βίντεο. Κατά τη διαδικασία κλήρωσης θα επιλεχθεί ένας (1) νικητής. Ο νικητής θα ανακοινωθεί μέχρι τo Σάββατο 5/1/2019 και θα αναρτηθούν στη σελίδα μας στο Facebook i-gallery.gr

 

ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Από το διαγωνισμό εξαιρούνται οι υπάλληλοι/εργαζόμενοι της εταιρείας όπως και τα στελέχη.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ και ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΔΩΡΟΥ

Τα δώρα μπορούν να αποσταλούν ή να παραληφθούν από τους νικητές κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα μας τηλεφωνικά η μέσω γραπτού μηνύματος. Το κόστος αποστολής του δώρου το επιβαρύνετε ο νικητής κατά την παραλαβή του δώρου από το κουριερ.

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Δεν θα ζητηθούν προσωπικά στοιχεία από κανένα φυσικό πρόσωπο κατά την συμμετοχή του στον διαγωνισμό εκτός από τον νικητή του διαγωνισμού καθώς τα προσωπικά στοιχειά που θα του ζητηθεί να παραδώσει θα είναι και τα στοιχεία στα οποία θα αποσταλεί το δώρο.

 

ΛΟΙΠΟΙ ΌΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

• Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό, δεν απαιτείται η αγορά προϊόντος.

• Ο διαγωνισμός διεξάγεται αποκλειστικά και μόνο μέσω διαδικτύου

• Το δικαίωμα και η δυνατότητα συμμετοχής στο διαγωνισμό υφίστανται μόνο κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του, όπως αυτή ορίζεται ανωτέρω

• Το δώρο είναι συγκεκριμένο, προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή του με άλλο ή η εξαργύρωσή του σε χρήμα, σε οποιαδήποτε τιμή. Το δώρο που θα παραδοθεί κατά τους παρόντες όρους, παρέχεται στην κατάσταση, την οποία αυτό έχει και βρίσκεται.

• Η ευθύνη της εταιρίας i-gallery.gr λήγει με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού με τον οποίο επιλέγονται οι νικητές. Δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη η εταιρία για τυχόν ελαττώματα.

• Τα αποτελέσματα της κλήρωσης δεν μπορούν να αμφισβητηθούν ή να προσβληθούν με οποιοδήποτε ένδικο μέσο.