Η ιστορία της Γκαλερί

Η εταιρία μας δημιουργήθηκε το 1982. Εδώ και 37 χρόνια εμπορεύεται κορνίζες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, διακοσμώντας τον χώρο σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πλέον είμαστε κοντά σας και διαδικτυακά μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος www.i-gallery.gr

Μπορείτε να βρείτε πλήθος προϊόντων όπως, αντίγραφα γνωστών έργων τέχνης σε καμβά, ξύλινες ιταλικές κορνίζες, καμβάδες ζωγραφικής, ειδικές κατασκευές, διακοσμητικά αυτοκόλλητα πόρτας και πολλά άλλα προϊόντα που αφορούν την τέχνη.

Τα προϊόντα που υπάρχουν διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα κατασκευάζονται από εμάς έπειτα από την παραγγελία των πελατών μας. Με αυτό τον τρόπο προσπαθούμε να εκπληρώνουμε πλήρως τις επιθυμίες των πελατών μας, για τις ανάγκες του χώρου τους, και να έχουμε τον πλήρη έλεγχο σε όλα τα στάδια παραγωγής ώστε το προϊόν που θα παραλάβει ο πελάτης μας να είναι άριστο!

Επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.i-gallery.gr περιηγηθείτε στον χώρο της τέχνης, επιλέξτε τον πίνακα ή τα προϊόντα της επιλογής σας και παραλάβετε τα στην πόρτα σας άμεσα και με συνέπεια.

www.i-gallery.gr

Τήλ: 23820-84083