Ενημέρωση σχετικά με την λειτουργία στην περίοδο της Καραντίνας

Αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα της τρέχουσας κατάστασης και έχοντας ως πρώτιστο στόχο την διαφύλαξη της ασφάλειας των εργαζομένων και των κοντινών τους ανθρώπων, από σήμερα τα στελέχη της εταιρείας μας θα εργάζονται απομακρυσμένα.

Όλες μας οι υπηρεσίες θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά, ζητάμε εκ των προτέρων την κατανόησή σας, καθώς ενδέχεται σε κάποιες περιπτώσεις να υπάρχουν καθυστερήσεις στην διαχείριση και την αποστολή των παραγγελιών σας. Για αυτό το λόγο, θα προτείναμε για την πιο άμεση εξυπηρέτηση σας να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία των email.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε εδώ i-gallery@hotmail.com

Επίσης, θα σας παρακαλουσαμε να χρησιμοποιήσετε τρόπους πληρωμής όπως χρεωστική κάρτα ή τραπεζική κατάθεση για να βοηθήσουμε τις μεταφορικές εταιρίες!

 

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την τη συνεργασία!

 

***Λόγο του ότι όλες οι παραγγελίες κατασκευαζονται από εμάς ωστε να μπορούμε να κρατάμε την ποιότητα που σας προφέρουμε υψηλή,  ο χρόνος παραγωγής να αυξηθεί σε κάποιες περιπτώσεις. Σε κανονική περίοδο ο χρόνος παραγωγής είναι 4-6 εργάσιμες ημέρες και 1-3 ο χρόνος αποστολής. Στην δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε οι ενδεικτικοί χρόνοι παραγωγής είναι 4-10 ημέρες.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε λεπτομέρεια πριν όπως και μετά την παραγγελία σας.

***Επίσης σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία για τα προϊόντα “taylor” κατασκευή έπειτα από την παραγγελία πελάτη δεν γίνετε δεκτή η άρνηση παραλαβής στον κουριερ.

**Θα σας παρακαλουσαμε σε περίπτωση που μας επιλέξετε για τις αγορές σας να κάνετε υπομονή καθώς προσπαθούμε να εξυπηρετησουμε όλους μας τους πελάτες το συντομότερο αλλα πάντα με βασικό κριτήριο την άριστη ποιότητα. **

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε i-gallery@hotmail.com ή τηλεφωνικά 23820-84083

 

Η τηλεφωνική επικοινωνία είναι διάθεση καθημερνά:  10:00 -16:00 

 

_ _

Με εκτίμηση,

Ομάδα i-gallery.gr