πίνακες ζωγραφικής, κορνίζες, τέχνη, διακόσμηση

Σωστή επιλογή κορνίζας, i-gallery Leave a comment

Η κορνίζα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του έργου τέχνης και η επιλογή της απαιτεί προσοχή και γνώση, διότι η ποιότητα της συμπληρώνει εκείνη του έργου.


Λόγω της διαχρονικής και κλασικής αξίας της ξύλινης κορνίζας έχουμε πάντα στην διάθεση μας τεράστια ποικιλία ξύλινων κορνιζών, την οποία χωρίσαμε σε ποικίλες κατηγορίες ανάλογα με το στυλ και την τεχνοτροπία της κάθε μίας, ώστε να μπορείτε να βρείτε την κατάλληλη επιλογή για το μοτίβο σας .

Η συλλογή μας περιλαμβάνει κορνίζες τοίχου, κορνίζες για άλμπουμ φωτογραφιών, ακόμη και ειδικές κατασκευές από εμάς για τις δικές σας ανάγκες. Άλλωστε η φωτογραφία είναι τέχνη αλλά παράλληλα αποτελεί και ένα διαχρονικό κομμάτι της διακόσμησης. Οι κορνίζες με φωτογραφίες από αγαπημένα μας πρόσωπα, τοπία ή σημαντικές στιγμές που θέλουμε να θυμόμαστε, είναι αναπόσπαστο κομμάτι των βιωμάτων μας. Είναι πολύτιμες μνήμες που δίνουν στον χώρο μας χαρακτήρα και προσθέτουν οικειότητα.

Ανακαλύψτε μία πολύ προσεκτικά επιλεγμένη γκάμα από διακοσμητικές κορνίζες για φωτογραφίες που θα συμπληρώσουν την αισθητική του χώρου σας και θα αναδείξουν τα αγαπημένα σας φωτογραφικά θέματα με άψογο στυλ.

Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ΕΔΩ για να σας προτείνουμε μια λύση σε τυχόν πρόβλημα που έχετε με την επιλογή κάποιας κορνίζας όπως επίσης και να σας βοηθήσουμε να βρείτε κάποια κορνίζα με διαφορετικό στυλ από αυτές του κατάλογου μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *