ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αποστολή με Courier

Αποστέλλουμε όλα τα προϊόντα μας ανεξαρτήτου ποσού παραγγελίας με Courier ( Speedex ).

Ο συνήθης χρόνος για την αποστολή της παραγγελίας σας είναι από 2 έως 4 εργάσιμες μέρες, καθώς αυτός είναι και ο χρόνος που απαιτείται για την παραγωγή του έργου τέχνης που θα επιλέξετε (ο χρόνος ποικίλει ανάλογα με τις διαστάσεις του πίνακα). Με την αποστολή της παραγγελίας, σας ενημερώνουμε άμεσα με email και sms σχετικά με το tracking number της αποστολής.

Το κόστος Αποστολής με Courier είναι: 6

 

Παραλαβή προϊόντων από το κατάστημά μας

Περιηγηθείτε στο i-gallery.gr επιλέξτε τα προϊόντα που εσείες θέλετε πατώντας “προσθήκη στο καλάθι” και πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας επιλέξτε ως τρόπο Αποστολής την παραλαβή από το κατάστημα.

Δεν υπάρχει χρέωση αν επιλέξετε να παραλάβετε τα προϊόντα της επιλογής σας απο το κατάστημά μας.

Επιπλέον, δηλώστε στο τελευταίο “βήμα” της αποστολής της παραγγελίας στο πεδίο “Σημειώσεις Παραγγελίας” την ημερομηνία και την ώρα που επιθυμείτε να παραλάβετε τα προϊόντα σας και θα τα έχουμε την συγκεκριμένη Ώρα & Ημέρα έτοιμα για εσάς.

Για οποιαδήποτε αλλαγή στην ημερομηνία και την ώρα παραλαβής αφού έχετε ολοκληρώσει την παραγγελία σας μπορείτε να μας ενημερώσετε μέσα από τους τρόπους επικοινωνίας.

Για τους τρόπους επικοινωνίας πατήστε ΕΔΩ

 

Δωρεάν Παράδοση

Αν είστε κάτοικος του Νομού Πέλλας και η παραγγελία σας είναι τουλάχιστον 30€ τότε δεν θα χρεωθείτε το κόστος Αποστολής.

Εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα σας παραδώσει τα προϊόντα της επιλογής σας στο χώρο σας.